Live Stream Indoor Cycling Training

Een unieke LIVE STREAM Indoor Cycling beleving

Een unieke thuis beleving van een Live stream Indoor Cycling training o.b.v. hartslag, ritme (RPM), aan elkaar gemixte muziek en directe coaching van de instructeur/trainer.

Je wordt in een 45 tot 60 minuten durende workout meegenomen voor een heerlijke en gerichte indoor cycling training in meerdere en verschillende energiesystemen. Hierdoor verbetert je uithoudingsvermogen, fietskracht en souplesse. Dit wordt bereikt door op aanwijzing van de trainer op verschillende, ook voor de trainer zichtbare, hartslag zone’s de training af te werken. De trainer heeft met jouw zichtbare hartslag en fietstechniek ook de mogelijkheid om je direct te coachen en feedback te geven over je houding. Elke indoor cycling training is inclusief warm-up, cool-down en rekoefeningen na afloop.

Er zijn 5 verschillende trainingen.

  • Klim (veel klim oefeningen op ‘zwaar’ verzet en boven 80%)
  • Interval (klim en vlakke weg oefeningen met herstelmomenten op 70%)
  • Polorized (korte intensieve intervallen van 90% met langere rust momenten op 70%)
  • Longride (klimmen en vlakke weg wisselen elkaar steeds af)
  • Endurance (alle oefeningen boven 80% van je maximale hartslag)

Omdat het op basis van hartslag is kan iedereen op eigen niveau deelnemen.

Om je hartslag zichtbaar te krijgen voor de trainer is het wel noodzakelijk dat je een optische hartslag sensor van Uptivo hebt. Deze zit bij de eenmalige kosten van het abonnement inbegrepen.

De Uptivo hartslag sensor is te gebruiken i.c.m. ieder apparaat met een Bluetooth en/of ANT+ protocol. Je kunt dus de sensor ook gebruiken tijdens je eigen trainingen!

Ben je enthousiast geworden maar heb je nog geen indoor cycling fiets en ervaring bekijk dan dit filmpje over waar je op moet letten als je een indoor cycling fiets koopt en dit filmpje over hoe je de fiets moet instellen en welke commando’s worden gegeven tijdens de training.

Als je al een eigen hartslag sensor hebt of zonder hartslag indicatie wilt meetrainen kan dat natuurlijk ook en neem je het abonnement zonder eenmalige kosten voor de hartslag sensor.

Algemene informatie

Live stream indoor cycling

Benodigdheden
– (Spinning) bike
– Uptivo hartslag sensor
– Bidon met water/sportdrank
– Handdoek

Trainingsresultaat

Kracht
Uithouding
Souplesse

Live Stream Fullbody Body Weight Only Training